Esenler İlknur`una ağladı, Yürekler Dayanmadı

Esenler İlknur`una ağladı, Yürekler Dayanmadı

Esenler Kaymakamlık Sekreteri İlknur Kaba İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’de yatan annesine refakat ettiği esnada beyin kanaması geçirdi, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı, hayata

Esenler İlknur`una ağladı, Yürekler Dayanmadı
 
Esenler Kaymakamlık Sekreteri İlknur Kaba İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’de yatan annesine refakat ettiği esnada beyin kanaması geçirdi, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı, hayata ve sevdiklerine veda etti.
 

2002 yılından beri Esenler Kaymakamlığında Kaymakam sekreteri olarak çalışan İlknur Kaba’n Esenler halkı tarafından sevilen bir melekti. Kaymakamlık binası önünde gerçekleşen cenaze törenine başta kaymakamlık personeli, kamu kurum müdürleri, muhtarlar, yerel gazeteciler, Belediye meclis üyeleri, vatandaşlar, İlknur Kaba’nın sevenleri ve ailesi katıldı. Cenaze töreninde İlknur Kaba’nın özgeçmişi okundu.

O Bir bahardı soldu gitti
Esenler Kaymakamı Hulusi Şahin zorlukla, kelimeleri yutkunarak yaptığı konuşmasında herkes gözyaşlarına boğuldu. Şahin “o bir melekti, uçtu gitti, çok iyi niyetli idi, garip guraba ve fakirin dostu idi, tertemiz bir personelimizdi. O Bir bahardı soldu gitti.”dedi.
 
Kaymakamlık yazı işleri müdürü Medi Daş “ 15 yıldır beraber çalıştığım bu kızıma hakkımı helal ediyorum. İnanıyorum ki ailesi, mesai arkadaşları, buraya gelenler ve sevenler ondan memnundurlar.”dedi.
Cenaze törenine eski Esenler Kaymakamları Nazım Madenoğlu ve Yüksel Ünal’ da birer çelenk gönderdi.
 
Kaymakamlık önünde alınan halellikten ve vedadan sonra, İlknur Kabanın cenazesi Esenler merkez camiine getirildi. Burada kılınan Cuma namazında dualar yapıtlı, taziyeler ve gözyaşları birbirine karıştı. Esenler Kaymakamı Şahin ve Belediye Başkanı Göksu, namaz öncesi yaptıkları konuşmalarında duygusal anlar yaşandı. Daha sonra İlknur Kaba’nın naaş’ı cenaze arabasına konuldu ve son yolculuğuna uğurlanmak üzere Habibler Yayla mezarlığında defin edildi.
     
 


  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı